Bezbednost

BEZBEDNOST

Ozbiljno Shvatanje Sigurnosti

Kada vaš projekat izgradnje počne, vaš um će verovatno biti ispunjen mnogim konkurentskim prioritetima. Sigurnost onih na gradilištu i oko njega ne bi trebala biti jedna od njih. Ne kada radite sa nekom komercijalnom građevinskom kompanijom koja zaista veruje da je bezbednost najvažnija stvar koju radimo – svaki dan. Daleko od našeg graditeljskog tima i posade, mi prihvatamo kulturu saradnje u sigurnosti i obavezujemo se da osiguramo da se vaši zaposleni, korisnici objekata i članovi javnosti bezbedno vrate kući kada se svaki dan završi.

Jedini Prihvatljivi Cilj

Naša potraga za radnim okruženjem bez povreda nije samo prioritet. To je ključni princip naše kompanije. Naglašavamo sigurnost, jer je to jednostavno ispravno.

Istinska Kultura Sigurnosti

Ugrađena kultura sigurnosti počinje sa vlasništvom – vodeći se primerom. Počevši od našeg generalnog direktora Vladislava Milića, svakom od naših zaposlenih-vlasnika, beskrajan fokus za bezbednost je u srcu onoga što mi radimo. U bliskoj saradnji sa vašim timom, stručnjaci za sigurnost V-Konstrukcije će proaktivno koordinirati sa trgovinskim partnerima i stručnjacima iz industrije, kako bi prilagodili naš pristup i kako bismo bili sigurni da planiramo sigurnost na vašem komercijalnom projektu izgradnje svaki korak na putu .

Partnering for Safety

„Sigurnost je najviši prioritet za VKonstrukcije . „

John Pinkston
Ustanova za otpadne vode, Grad Chandler


„Pažnja koja se posvećuje detaljima i sigurnosti V-Konstrukcije nema premca . „

Earl Cox
Zapadna Dzordzija Zdravstveni Sistem