Karijera

KARIJERA

Pridruži Se Timu

Karijera u V-Konstrukcijama počinje sa vašom željom da kreirate izuzetna dela, i da budete deo nečeg posebnog. Bez obzira da li ste tek počeli ili imate prethodno stečeno iskustvo koje vas čini jedinstveno kvalifikovanim za specifičan kadar, mi bi svakako želeli da čujemo reč od vas, jer verujemo u jednakost pružanja mogućnosti svima. Smatramo da svaki pojedinac prilikom svog boravka sa nama doprinosi deo sebe omogućavajući razvoj firme, ali isto tako u tom procesu, i sebe i svoje veštine. Molimo Vas pogledajte dole navedena radna mesta i slobodno nas kontaktirajte ako želite da se pridružite našem timu.


Lični Pristup

Kada dođe do razvoja vaše karijere, naše je da vas ispratimo i podržimo. Od specijalizovane tehničke obuke u struci, do našeg nagrađivanog programa razvoja rukovodstva za nove i iskusne lidere, redovno ulažemo energiju za obuku i razvoj uspešnog kadra u građevinskoj industriji. Na kraju krajeva, najvredniji resurs V-Konstrukcija su njeni zaposleni.


Partnerstvo Za Žene

V-Konstrukcije – Partnerstvo za žene je grupa resursa za zaposlene koje su fokusirane isključivo na podršku u regrutovanju, razvoju i zadržavanju žena u građevinarstvu, kako bi se proširila i u isto vreme održala, raznolikost u perspektivi i poslu. Konačno, cilj V-Konstrukcija je da razvije i podrži kulturu kompanije u kojoj se najveći talenti industrije, žele pridružiti, ostati i uspeti u izabranoj karijeri. Tako da samo napred i pokažite svoje znanje.


Učenje Je Sve

Tokom stažiranja steći ćete praktično iskustvo u svim aspektima gradnje i početi da gradite temelj za stalnu karijeru u V-Konstrukcijama. Pored rada na nekim od najzanimljivijih, izazovnih i nagrađivanih projekata u zemlji, naučićete od #1 rangirane građevinske kompanije u Srbiji.MOGUĆNOSTI ZA ZAPOŠLJAVANJE

Zapošljavanje sa V-Konstrukcijama:

Ljudi u V-Konstrukcijama su jednostavno drugačiji. Od najiskusnijih građevinskih veterana do najnovijih diplomiranih inženjera, najbolji industrijski kadar je privučen V-Konstrukcijama. Mi činimo kvalitet i bezbednost našim prioritetom, uvek vodeći računa o ciljevima naših klijenata. Ako ste spremni da budete “all in”, želimo da vas čujemo.