Izgradnja

IZGRADNJA

Ovde Guma Srece Put

Faza izgradnje je spremna za početak i mi ćemo biti sa vama na svakom koraku. Sada kada je vaš projekat konačno počeo da dolazi u fokus. Dok vaši krajnji korisnici, donatori, pa čak i susedi, možda proveravaju napredak, ne brinite. Tokom faze izgradnje, mi ćemo mobilizovati osoblje na licu mesta iskusnih graditelja – blisko sarađujući s vama i celim projektnim timom kako bismo vašu viziju pretvorili u stvarnost tako da smo svi spremni da zajedno slavimo na dan otvaranja.

Izgradnja Iz Jednog Izvora Istine

Na svakom građevinskom projektu mogu postojati razni pokretni delovi i komadi. Detalji budžeta i rasporeda, razvoj dizajna, menjanje modela zgrade, pa čak i vlasnički akteri, mogu se menjati kako se proces odvija. Ovo je mesto gde industrijska građevinska kompanija sa praktičnim iskustvom u izgradnji, tehničkim znanjem, jakim trgovinskim partnerskim odnosima i smislom za gledanje na stvari malo drugačije, svi dolaze u igru.

Da biste započeli, čitav tim treba da ima pristup tačnim informacijama u realnom vremenu – takozvanim „Jedinstveni izvor istine“. Informacije kojima možete pristupiti u bilo koje vreme i imati poverenja u to da je to najnoviji snimak vašeg projekta. Ovo je bio podsticaj za stvaranje našeg zajedničkog V-Konstrukcije Projektnog timskog portala. Naš online portal je samo jedan od mnogih tehnoloških alata koje koristimo da bismo poboljšali efikasnost, pojednostavili donošenje odluka i poboljšali komunikaciju tokom faze izgradnje.

Sledeće, mi integrišemo ovu sofisticiranu tehnologiju sa našom dugom istorijom kao uspešan, nacionalni, samostalni komercijalni generalni izvođač. To znači da smo komercijalni građevinski izvođač koji je sposoban obaviti najkritičniji posao kako bi vaš projekat bio u planu, i samim tim postavili standarde kvaliteta. Možete računati na nas da zaista shvatimo šta je pred nama i da na otvoren način razvijemo inovativna rešenja. Naša kontrola nad čitavim procesom nas izdvaja od drugih velikih građevinskih kompanija.

Vaši Ciljevi Su Naš Prioritet

Imate rok za ispunjenje, a mi smo posvećeni da vam pomognemo da to postignete, bezbedno, sa najvišim nivoom kvaliteta i najboljom vrednošću. Naš kolaborativni pristup raspoređivanju proširuje se na raspored koji je razvijen tokom faze dizajna i poboljšava buy-in tima. Nakon toga, mi ističemo naše istorijske podatke i znanje o lokalnom okruženju za ugovaranje zajedno sa našim iskustvom kao graditeljima kako bismo održali vaš projekat na pravom putu, od prvog dana kada smo polomili teren sve do puštanja u rad i pokretanja.