Kvalitet

KVALITET

Napravljen da Traje

Kada planirate projekat izgradnje ili renoviranja, težite zadovoljiti potrebe današnjeg korisnika, kao i budućeg. Razumevanje vaših jedinstvenih dugoročnih ciljeva i njihovo postizanje u završnom projektu je temelj našeg pristupa svakom projektu. Naša pažnja na izuzetan kvalitet tokom svih koraka našeg procesa osigurava da vaš projekat bude izgrađen kako bi premašio očekivanja. I mi to radimo prvi put kako bismo maksimizovali vašu investiciju.

Kvalitet bez Pitanja

Od svog komercijalnog izvođača očekujete kvalitetnu zgradu i to s pravom. Da bi se u potpunosti uskladili sa Vašim poslovnim ciljevima, planiranje kvaliteta počinje rano tokom faze dizajna, a zatim se nastavlja u toku izgradnje i nakon završetka projekta.

Baš kao i sigurnost, stroga pažnja posvećena kvalitetu je ugrađena u našu kulturu. To je samo način na koji radimo. Prvo, osiguravamo da svi zaposleni i trgovinski partneri VKonstrukcije imaju obuku i alate za preuzimanje individualne odgovornosti za kvalitet i postizanje superiornih rezultata. Zatim, koristimo najsofisticiraniju tehnologiju virtualnog dizajna i konstruiranja, zajedno sa modernim miksom Lean, ISO, komisioniranja, Sik Sigma i KA / KC procesa kako bismo ponudili istinski sveobuhvatan pristup – sve fokusirano na identifikaciji i eliminisanju potencijalnih problema pre nego što postanu skupa stvarnost.

Vrednost za Vas

Naš integrisani pristup kvalitetu rezultira time da vlasnici uživaju u izuzetno zadovoljnom iskustvu klijenata i stvarnoj vrednosti za sve članove tima. Evo kako:

Za Vlasnike: Vrednost kroz jasnu dokumentaciju dizajna rezultira nižim ponudama, integrisanim aktivnostima kvaliteta gradnje, eliminisanjem prerade, ranijim planovima završetka, testiranim i verifikovanim performansama sistema i montaže eliminišući operativne probleme, i na kraju smanjujući operativne troškove.

Za Arhitekte i Inženjere: Vrednost kroz jasnu dokumentaciju o dizajnu smanjuje zahteve za informacijama i eliminiše naloge za promene, integrisani proces liste i smanjuje napore sa vaše strane da pregledate i odobrite komponente projekta.

Za Trgovinske Partnere: Vrednost kroz jasno razumevanje očekivanja kvaliteta, obezbeđeno sredstvo za postizanje ovih ciljeva kroz izgradnju modela i testiranje, pojednostavljeno odvijanje posla i eliminisanje pitanja na kraju projekta koja se obično susreću.

Za Krajnje Korisnike: Vrednost kroz projekat koji zadovoljava vaše potrebe bez kašnjenja ili problema sa smetnjama, pozitivnim utiscima o projektu i vašoj produktivnoj upotrebi vaše investicije.