O Nama

O V-KONSTRUKCIJAMA

Privatna građevinska firma V-Konstrukcije specijalizovana je za sve vrste usluga u visokogradnji koje čine projektovanje, planiranje i izgradnja. Od 2012. godine započinjemo delatnost kao samostalna firma i sa ponosom ističemo da smo izrasli u pouzdanog partnera za izgradnju. Veze koje gradimo sa klijentima su većinom dugotrajne i najrelevantniji pokazatelj kvaliteta našeg rada. Osnovu uspeha baziramo na visokim standardima poslovanja. Posvećeni smo praćenju inovacija, usavršavanju svojih zaposlenih, korišćenju savremene opreme, kvalitetnih materijala i izvršavanju projekata u ugovorenom roku.

PONOSIMO SE SVOJIM PROJEKTIMA

Svaki novi projekat za nas je prilika da se razvijamo, realizujemo želje klijenata ali i dokažemo svoju reputaciju na konkurentnom građevinskom tržištu. Značajno mesto u našem portfoliju pripada…

NAŠI KLIJENTI

Saradnja Zasnovana Na Poverenju I Timskom Radu

Trudimo se da što bolje upoznamo klijente i njihove ciljeve da bi efikasnije radili zajedno. Iskustvo nam je pokazalo da samo uz saradnju sa istim poslovnim parnerima koji dele naše vrednosti uspevamo da ostvarimo svoju viziju u svakom novom projektu. Saradnju i sa klijentima i sa poslovnim partnerima zasnivamo na timskom radu, uzajamnom poverenju i otvorenoj komunikaciji. Svi realizovani projekti su u službi uspeha naših klijenata. Hvala Vam što birate V-Konstrukcije za svog pouzdanog partnera za izgradnju.

TIM LIDERI

Mi koristimo pristup „Mi, ne ja“ svakom projektu, koristeći se međufunkcionalnim partnerstvima u našoj organizaciji i razumevanjem kada i gde koristiti spoljno partnerstvo kako bi ojačali ne samo ishod za naše klijente, već i naše odnose na tom putu.ISTORIJA I RAZVOJ

7 Godina Učenja, Izgradnje I Rasta – Da Zadovolji Potrebe Naših Klijenata

Tim V-Konstrukcija čini iskusan menadžment sa radnicima i visokokvalifikovanim zanatlijama, ali u zavisnosti od potreba projekta angažuje i stručne poslovne partnere. Svoje mesto u građevinskoj industriji izborili smo sposobnošću planiranja, dizajna i konstrukcije. Zaposleni u V-Konstrukcijama odgovorno izvršavaju složene projekte i do sada su na mnogobrojnim lokacijama završili brojna renoviranja i nove građevinske objekte. Želimo da budemo prepoznati kao najpouzdaniji partneri u izvođenju završnih radova u visokogradnji.