Naši klijenti
Extreme Intimo

Extreme Intimo

KLIJENT5
Uz vas već dve decenije, kompanija Extreme Intimo osnovana je 1992. godine u mestu Arilje, u Srbiji. Sada je ima i u državama poput: Crne Gore, Bosne, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Rusije, Češke i Francuske. Extreme Intimo je kompanija koja se trudi da od donjeg veša, programa za spavanje i kupaćih kostima stvori udobne i moderne komade koje će svi voleti da nose. Veruju u to da ono što ide direktno na našu kožu mora biti fino i mekano, pa se trude da koriste isključivo prirodne materijale sa finim dizajnom za svakoga.
BOHOR

BOHOR

KLIJENT4

Dosledno prateći visoko postavljene ciljeve i principe poslovanja utvrđene još 1978. godine kada je osnovana, firma BOHOR je za nepune tri decenije izrasla u savremeni poslovni sistem koji obuhvata BOHOR – Užice, BOHOR – Beograd, ATENA BOHOR – Montenegro sa svojim partnerima ABV SISTEM – Trebinje i UNIVUL – Novi Sad.

TGR VLASINKA

TGR VLASINKA

KLIJENT3

Stovarište građevinskog materijala Beograd Palilula |

TGR VLASINKA posluje već više od 20 godina sa sedištem u Beogradu. U svojoj ponudi pored grubog građevinskog materijala imamo materijal za suvu gradnju, gips program, stiropore, stirodure, materijal za izradu fasada, sve vrste lepkova za pločice, stiropore, blokove i ostalo. Pored opekarskih proizvoda i praškastih materijala imamo pogon za izradu armatura.

 

GRAND MOTORS

GRAND MOTORS

KLIJENT2

Kompanija “Grand Motors” doo ovlašćeni je uvoznik i serviser vozila marke Ford, Volvo, Infiniti i Mazda u Novom Sadu. U okviru kompanije “Grand motors” doo nalazi se i “Grand Motors Outlet” koji upotpunjuje ponudu „Grand Motors-a“ polovnim vozilima. „Grand Motors Outlet“ se bavi prodajom malo korićenih službenih vozila, vozila dobijenih po sistemu „staro za novo“ i „staro za staro“ svih svetskih proizvođača.

 

Nova Iskra

Nova Iskra

KLIJENT1

Nova Iskra je prvi kreativni hab na Balkanu, nastao sa idejom da poveže kreativne industrije, tehnologiju i ljude – kako bi omogućio razvoj kritičkog mišljenja, kreiranje i artikulaciju kvalitetnih ideja, novih modela organizovanja i razvoja inovativnih biznisa koji su spremni za budućnost, a razumeju sve izazove i brze promene sa kojima nas suočava sadašnjost.